Servicii de administrare imobile

Administratori cu Experiență, aleși pe Criterii de Profesionalism.

Prin administrarea profesionala a unui imobil reusim sa minimizam cheltuielile asociaţiei de proprietari, sa aducem continuu solutii pentru problemele aparute, sa urmarim eficient furnizorii de servicii astfel incat serviciile lor sa se ridice la nivelul de calitate negociat in contract si cresterea veniturilor obtinute din inchirierea imobilului. Externalizarea treburilor de administrare catre o companie va genera o eficienta mai buna si veti economisi mai mult timp, atat de pretios in zilele noastre!

Serviciile noastre

Administrarea contractelor de intreţinere pentru instalatiile imobilului
Plata facturilor de energie, intretinere, apa, telefon, cablu impozite si taxe, etc.
Asigurarea imobilului
Reprezentarea intereselor proprietarului in relatie cu tertii
Administrarea eventualelor lucrari de renovare a proprietăţii
Vizitarea regulata a imobilului
Inchirierea proprietatii şi colectarea chiriilor
Asigurarea personalului calificat (instalator, electrician, zugrav, etc)

Intrebari si raspunsuri

Punem la dispozitia dumneavoastra intrebarile cu care ne intalnim frecvent. Fie ca va intereseaza aspecte legate de administrarea unui imobil sau bloc, sau pur si simplu vreti sa intelegeti activitatea noastra, vizitati aceasta sectiune pentru a gasi raspunsurile dorite. Dacă nu găsiți răspunsul dorit, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dvs. Vă vom răspunde cât se poate de prompt prin afişarea întrebării dvs pe site.

Documente utile pentru administrarea imobilelor

Aici puteti gasi documentele utile in desfasurarea activitatii unei asociatii de proprietari (acte, formulare si alte tipuri de documente). Vizitand aceasta sectiune veti putea vizualiza, descarca si printa documentul de care aveti nevoie. De asemenea, vom face tot posibilul sa actualizam in timp real informatiile imediat ce acestea sufera modificari.